loading...

Πόσο αυτοκαταστροφική είσαι στις σχέσεις σου; Κάνε το τεστ!

Αν οι σχέσεις σου δεν κρατάνε πολύ, αν τελειώνουν χωρίς να καταλάβεις ακριβώς το λόγο που τον έχασες, ίσως θα έπρεπε να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Γιατί μπορεί να κάνεις κάποια από τα παρακάτω, που κάνουν το αγόρι σου να το βάζει στα πόδια. Ποια είναι αυτά που οι άντρες δεν αντέχουν;

Δεν θέλουν να συζητάς τι κάνετε στο κρεβάτι σας με την παρέα σου. Κάποια πράγματα είναι μόνο για εσάς τους δύο. Αν μοιράζεσαι με τους φίλους σου κάθε μικρή λεπτομέρεια της σχέσης σας, ακόμα και τις πολύ προσωπικές σας στιγμές, ίσως κάποια στιγμή το καταλάβει. Τότε να ξέρεις ότι θα το βάλει στα πόδια! Γιατί πολύ απλά, μόλις έχασες την εμπιστοσύνη του για πάντα! Αν ήθελε να ξέρει όλος ο κόσμος για τα προσόντα και τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, θα φρόντιζε κάθε φορά που έκανε σeξ, να καλέσει κοινό.

Νομίζεις ότι μπορείς να τον αλλάξεις. Αλλά, δεν μπορείς! Τα έχει καλά με τον εαυτό του. Έχει μάθει να ζει μαζί του τόσα χρόνια και όχι απλά έχει αποδεχτεί τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά του αρέσει κιόλας! Ποια είσαι εσύ που ξαφνικά θα μπεις στη ζωή του με σκοπό να τον κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είναι; Πόσο μάλλον, χωρίς τη θέλησή του; Στην αρχή ο ενθουσιασμός σου σε κάνει να τα βλέπεις όλα τέλεια. Σην πορεία όμως, που μαθαίνετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και εντοπίζεις και τα ελατώμματά του, προσπαθείς να τα αλλάξεις, αντί να τα δεχτείς και να συνεχίσεις μαζί του, ή να τον απορρίψεις γιατί απλά δεν σου κάνει. Πάντως, μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, γιατί θα τον χάσεις. Ποιος θα αντέξει την πίεση και ποιος θέλει να είναι με κάποια που αρνείται να τον δεχτεί όπως ακριβώς είναι; Αν θέλεις κάτι άλλο, ψάξε να το βρεις αλλού!Μάλλον αυτός δεν είναι για σένα. Δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Μένεις με κάποιον που δεν κάνεις καλό σeξ. Τον αγαπάς, είστε καιρό μαζί, νοιάζεσαι για εκείνον, είναι και λίγο η συνήθεια που παίζει το ρόλο της και δεν μπορείς να τον χωρίσεις, αν και το σeξ μαζί του είναι βαρετό. Να είσαι με κάποιον που σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Την αγάπη και την τρυφερότητα τη βρίσκεις και στην οικογένεια και τους φίλους σου. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά σε μια σχέση. Καλώς ή κακώς.

– Είσαι εθισμένη με τα social media και βομβαρδίζεις συνέχεια το προφίλ του στο facebook με μηνυματάκια αγάπης, καρδούλες, αρκουδάκια, τραγούδια και ποιήματα. Μία στο τόσο είναι γλυκό. Αν όμως το κάνεις συνέχεια, δεν νομίζω ότι θα του αρέσει ιδιαίτερα. Ή που θα κλείσει το λογαριασμό του, ή που θα αφήσει εσένα.

Αγαπημένη μου φίλη, να θυμάσαι να σε αγαπάς και να σε κακομαθαίνεις! Και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε κάνουν χαρούμενη και βγάζουν από εσένα τον καλύτερο εαυτό σου. Αν το καταφέρεις αυτό, θα έχεις και τη σχέση που σου αξίζει. Γιατί θα είσαι σε καλύτερη θέση να επιλέξεις σωστά τον άνθρωπο που σου ταιριάζει και που σε κάνει να νιώθεις τόσο γεμάτη που δεν θα έχεις την ανάγκη να τον αλλάξεις ή να μιλάς με λεπτομέρειες  για τη σχέση σας παντού. Γιατί απλά τα λόγια θα είναι λίγα για να περιγράψεις πόσο καλά είσαι. Το αξίζεις!

Συνέχεια άρθρου...
loading...

* Τα άρθρα γνώμης επί των σχεσιακών θεμάτων, αποτελούν καθαρά απόψεις των αρθρογράφων. Παρακαλείσθε θερμά να τηρείτε τους κανόνες σεβασμού και ευγένειας. Μην ξεχνάτε ότι τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών ποικίλουν, επομένως ένα άρθρο που εσάς δεν σας ενδιαφέρει για κάποιον άλλο αναγνώστη, μπορεί να είναι άκρως χρήσιμο. Σεβαστείτε το. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποβάλεστε από την σελίδα δίχως καμία προειδοποίηση.
Η συντακτική ομάδα του David-avramidis.gr