loading...

Πώς θα καταλάβεις αν η κολλητή σου σε ζηλεύει!Είναι η κολλητή σου, ταιριάζετε, έχετε περάσει πολλά μαζί αλλά τώρα τελευταία νιώθεις πως σε ζηλεύει! Για να το πούμε πιο συγκεκριμένα, μήπως βλέπεις κάποια σημάδια στην συμπεριφορά της που σ΄ενοχλούν και τελικά πηγάζουν από τη δική σου φάση ανασφάλειας που μπορεί να περνάς αυτή την περίοδο; Για να δούμε πώς θα καταλάβεις αν η κολλητή σου σε ζηλεύει.

1. Δες τα συναισθήματά της σε σχέση με όσα σου συμβαίνουν αλλά έλεγξε και τη δική της κατάσταση. Τι εννοούμε. Αν εσύ πέτυχες μια προαγωγή στη δουλειά ή έκανες σχέση με τον έpωτα της ζωής σου κι εκείνη μένει απαθής στα τόσο όμορφα που σου συμβαίνουν, η πρώτη σου σκέψη, ίσως είναι πως η κολλητή σου σε ζηλεύει. Μήπως όμως σ΄αυτή τη φάση, η κολλητή σου έχει δικά της μεγάλα κι άλυτα προβλήματα; Μήπως ας πούμε έχασε τη δουλειά της, χώρισε ή πρέπει να βρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αλλιώς η τράπεζα θα της πάρει το σπίτι; Λέμε τώρα. Αν όντως συμβαίνουν αυτά στη ζωή της, απλώς δεν μπορεί να χαρεί όχι με τη χαρά σου, αλλά γενικά. Έχει εκείνη πρόβλημα, δεν σημαίνει οτι δε σε αγαπάει, απλώς προτεραιότητά της είναι ο εαυτός της. Αν όμως όλα πηγαίνουν τέλεια στη ζωή της, ε θα έπρεπε λίγο να ασχοληθεί με τη χαρά σου…

2. Σε επικρίνει. Εδώ είναι μια λεπτή γραμμή. Οι καλές φίλες, οι κολλητές, ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό σου. Άρα αν θες να βγεις το βράδυ με ένα φόρεμα που σε παχαίνει θα πρέπει να στο πουν. Αν πρέπει να χάσεις κανένα κιλάκι επειδή το χεις παρακάνει τώρα τελευταία, η κολλητή σου θα πρέπει να στο πει. Αν φέρθηκες με αγένεια σε ένα άλλο πρόσωπο και το στεναχώρησες, θα θέλεις να στο πει. Άρα δεν σημαίνει πως σε επικρίνει. Απλώς όλ΄αυτά θα πρέπει να στα πει κατ΄ιδίαν, όχι μπροστά σε κόσμο. Αν το κάνει αυτό θα πρέπει να της το πεις. Επίσης και το τρόπος που θα στα πει παίζει σημαντικό ρόλο. Και πάλι όμως αυτό είναι κάτι που μπορείτε να συζητήσετε.

3. Κάνει ό,τι κάνεις. Η κολλητή σου σε θαυμάζει κι ίσως η προσωπικότητά της να μην είναι τόσο έντονη ή ελκυστική όσο η δική σου. Θέλει λοιπόν να κάνει ό,τι κάνεις επειδή πιστεύει πως αυτό θα την κάνει πιο όμορφη, πιο συμπαθή, πιο… οτιδήποτε. Με ένα μέτρο όμως. Δεν γίνεται χωρίς να σε ρωτήσει να αγοράζει και να φοράει τα ίδια ρούχα μ΄εσένα (εκτός να είστε 15 χρονών, οπότε μάλλον σας αρέσει αυτό) ή να λέει αυτά που εσύ πιστεύεις για δικά της, ενώ εκείνη μέχρι χθες πίστευε κάτι άλλο. Αυτό όμως σημαίνει πως έχει ανασφάλεια, δεν πιστεύει στον εαυτό της και ναι, ίσως θα ήθελε να γίνει σαν κι εσένα. Αν αυτό σ΄ενοχλεί, θα πρέπει να της το πεις.

4.Κλέβει την παράσταση από σένα. Αν βρίσκεστε σ΄έναν χώρο που είσαι εσύ καλεσμένη για μια επαγγελματική εκδήλωση ας πούμε, ή σε μια έξοδο για να συναντήσεις έναν άντρα που σ΄ενδιαφέρει, θα πρέπει η κολλητή σου να κάνει ένα βήμα πίσω. Δεν επιτρέπεται να “κλέψει την παράσταση”. Αν συμβαίνει αυτό, είναι άσχημα τα πράγματα, εδώ δεν υπάρχει δικαιολογία.

5. Φλερτάρει αυτούς που σου αρέσουν. Μπορεί να θέλει ν΄αρέσει στους άντρες και με όλους να… “παίζει”. Στη φιλία όμως υπάρχουν κι άγραφοι κανόνες. Δεν φλερτάρουμε τους άντρες της κολλητής μας. Αν το κάνει αυτό, τότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς πόσο φίλη σου είναι.

Πηγή: womannow.gr

Συνέχεια άρθρου...
loading...

* Τα άρθρα γνώμης επί των σχεσιακών θεμάτων, αποτελούν καθαρά απόψεις των αρθρογράφων. Παρακαλείσθε θερμά να τηρείτε τους κανόνες σεβασμού και ευγένειας. Μην ξεχνάτε ότι τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών ποικίλουν, επομένως ένα άρθρο που εσάς δεν σας ενδιαφέρει για κάποιον άλλο αναγνώστη, μπορεί να είναι άκρως χρήσιμο. Σεβαστείτε το. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποβάλεστε από την σελίδα δίχως καμία προειδοποίηση.* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.
Η συντακτική ομάδα του David-avramidis.gr